Català Castellano

La principal línia de treball del projecte s'estructura a partir d'actuacions puntuals de diferents mitjans artístics (en l'actualitat hip-hop, màgia, teatre, danses de Bollywood i danses africanes) i té com objectiu la sensibilització, la informació i la creació de debat sobre temes relacionats amb la sexualitat, les relacions de gènere i la importància de prendre decisions.

L'equip que realitza les intervencions esta composat per professionals originaris de diferents països i que treballen en l'àmbit de la salut, de l'educació, de la immigració, la diversitat cultural, de la comunicació i per artistes professionals.

Els missatges relacionats amb l'ús del preservatiu van dirigits a promoure la vinculació del preservatiu a les pautes de conducta sexual i no només a las de prevenció.
Destaquem la importància del mateix com element anticonceptiu essent, a més a més, l'únic mitjà anticonceptiu compartit per la parella i en el que la responsabilitat no recau només sobre la dona.

Els missatges de prevenció, no es centren en aspectes de tipus clínic-sanitari si no en aspectes de tipus relacional, i de context, donant importància als recursos sanitaris locals i als llocs on aconseguir els preservatius.

En funció del grup amb el que es treballa es realitzarà adaptacions d'idioma (anglès, francès, àrab, wolof...) dels continguts i d'estructura

 Descarregar catàleg

Bollywood

Dansa

Magia

Hip-Hop